VIDEO/ Pred sutrašnji susret desetog kola Premijer lige BiH između FK Sarajevo i sarajevskog Željezničara na upit novinara portala sportskevijesti.com da se izjasni o tome da li je predstojeći meč ujedno prava prilika da ekipa izađe iz serije mečeva bez pobjede na domaćem terenu strateg Sarajeva ponudio svoj odgovor!

0 43

- Poruke naših sponzora -

Na stadionu “Asim Ferhatović Hase” u Sarajevu, danas je održana konferencija za štampu, na kojoj se prisutnim predstavnicima medija obratio stručnog štaba FK Sarajevo, Goran Sablić, i prvotimac Mersudin Ahmetović.

- Advertisement -

Pored ostalog obraćanja, na upit novinara portala sportskevijesti.com o tome da se izjasni da li je predstojeći meč desetog kola Premijer lige BiH protiv gradskog rivala Željezničara prava prilika da ekipa izađe iz serije mečeva bez pobjede na domaćem terenu, strateg Sablić istakao je kako je Sarajevo na svom terenu uvijek favorit, te da očekuje pobjedu.

Kako je protekao razgovor između novinara portala sportskevijesti.com i šefa stručnog štaba FK Sarajevo, kao i kompletan tok konferencije za štampu, poslušajte i pogledajte u video prilogu u režiji našeg portala:

- Poruke naših sponzora -

- Advertisement -

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.