VIDEO/ Poslije večerašnjeg susreta devetog kola Premijer lige BiH između Željezničara iz Sarajeva i Veleža iz Mostara na upit novinara portala sportskevijesti.com o tome da li je neriješen rezultat zadovoljavajući iz ugla struke strateg sarajevskog tima ponudio zanimljiv odgovor!

0 93

- Poruke naših sponzora -

Na stadionu “Grbavica” u Sarajevu večeras je odigran susret devetog kola Premijer lige BiH između Željezničara i Veleža iz Mostara.

Konačan rezultat bio je 0:0, a nakon meča održana je konferencija za štampu, na kojoj se prisutnim medijima, između ostalog, obratili šefovi stručnih štaba kluba iz Sarajeva, Tomislav Ivković, te kluba iz Mostara, Feđa Dudić.

- Advertisement -

Pored ostalog obraćanja, a na konstataciju novinara portala sportskevijesti.com o tome da li je neriješen rezultat zadovoljavajući iz ugla struke, trener Tomislav Ivković je istakao da je do promašenih jedanaesterca bio zadovoljan, a nakon toga ne.

Kako je protekao kompletan razgovor između novinara portala sportskevijesti.com i stratega Željezničara, kao i kompletan tok konferencije za štampu poslušajte i pogledajte u sljedećem video prilogu u režiji našeg portala:

- Poruke naših sponzora -

- Advertisement -

- Poruke naših sponzora -

- Advertisement -

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.