VIDEO/ Poslije večerašnjeg susreta desetog kola Premijer lige BiH između gradskih rivala Sarajeva i Željezničara na kontataciju novinara portala sportskevijesti.com o tome da je tim nakon poraza sada u donjem dijelu tabele i na upit da se izjasni šta i kako dalje u nastavku prvenstva strateg Željezničara ponudio svoj odgovor!

0 52

- Advertisement -

Na stadionu “Asim Ferhatović Hase” u Sarajevu, večeras je u okviru desetog kola Premijer lige BiH odigran gradski derbi između Sarajeva i Željezničara.

Rezultat susreta bio je 1:0 u korist Sarajeva, a nakon meča održana je konferencija za štampu uz obraćanje šefova stručnog štaba oba tima, Gorana Sablića ispred Sarajeva, i Tomislava Ivkovića ispred Željezničara.

- Advertisement -

Pored ostalog obraćanja, na upit novinara portala sportskevijesti.com o tome da se izjasni šta i kako dalje u nastavku prvenstva, a shodno činjenici da je ekipa nakon poraza sada u donjem dijelu tabele, strateg Ivković istakao je kako je od početka prvenstva objasnio da je cilj, s obzirom na sve probleme u kojima se klub nalazi, odigrati što je moguće bolje.

Kako je protekao razgovor između novinara portala sportskevijesti.com i šefa stručnog štaba FK Željezničar, kao i kompletan tok konferencije za štampu, poslušajte i pogledajte u video prilogu u režiji našeg portala:

- Poruke naših sponzora -

- Advertisement -

- Advertisement -

- Advertisement -

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.