Korisnici usluga Servis centra „DLAN“ Zenica u posjeti Hercegovini

0 64

- Poruke naših sponzora -

Proteklog vikenda korisnici usluga Servis centra za podršku porodicama djece i osoba sa poteškoćama u razvoju „DLAN“ Zenica boravili su na izletu u Hercegovini.

Naime, pomenutu aktivnost realiziralo je Udruženje „DLAN“ Zenica u saradnji sa prijateljskim Udruženjem Çiçek ol iz Belgije i Nazlihan Günaydın, Fatma Esen, ali i dugogodišnjom volonterkom Elvisom Kovačević koja je i ovom prilikom uložila veliki trud u koordinaciji naših aktivnosti.

Bila je ovo prilika za posjetu prelijepim predjelima naše domovine – Konjicu, Mostaru i Blagaju. Iskoristili smo priliku da ukažemo na dugogodišnje prijateljstvo Republike Turske i BiH i međusobnu povezanost i podršku ljudi koji žive u ove dvije zemlje.

- Advertisement -

Naše prijateljice su željele da promijene svakodnevnicu prije svega majkama a onda i djeci i omoguće im da bar na jedan dan zaborave na sve poteškoće i probleme, ali i vide predjele naše domovine koje možda nisu imali priliku. Zadovoljstvo i osmjesi na licima govorili su mnogo, slali poruke sreće, mira i zahvalnosti za priliku koju smo dobili.

Naša saradnja sa našim prijateljima iz Belgije se nastavlja, a ovo druženje bilo je samo kap u moru aktivnosti koje pripremamo na obostrano zadovoljstvo, poručili su iz Udruženja “Dlan”.

The post Korisnici usluga Servis centra „DLAN“ Zenica u posjeti Hercegovini appeared first on zenicainfo.ba.

- Poruke naših sponzora -

- Advertisement -

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.