FOTO/ Odigrano šest od osam mečeva trećeg kola Prve lige FBiH!

0 104

- Advertisement -

Danas je odigrano šest od osam mečeva trećeg kola Prve lige FBiH, a naročito zanimljivo bilo je na mečevima u Konjicu, i u Bihaću.

Igman Konjic – Zvijezda Gradačac 0:0

U Konjicu su se danas u okviru sedmog kola Prve lige FBiH sastali timovi Igmana i Zvijezde iz Gradačca.

Prvo poluvrijeme okončalo se bez pogodaka, a taj rezultat zadržao se kasnije i tokom drugog poluvremena, te su timovi naposlijetku podijelili bodove.

Ovom podjelom bodova Igman je ostao lider prvenstvene tabele, dok je Zvijezda sada na jedanaestoj poziciji ovosezonskog prvenstva.

- Advertisement -

- Poruke naših sponzora -

Jedinstvo Bihać – BFK Simm-Bau Kosova 0:0

- Advertisement -

Na stadionu pod “Borićima” u Bihaću danas su se u okviru sedmog kola ovosezonskog izdanja Prve lige FBiH sastali timovi Jedinstva i BFK Simm-Bau Kosova.

U prvom poluvremenu nije bilo pogodaka, a u nastavku Jedinstvo prvobitno ostaje sa igračem manje, s obzirom da je crveni karton dobio Šero, potom ekipa iz Kosove ne koristi jedanaesterac, promašio je Resić, da bi i Bišćani promašili kazneni udarac, koji nije realizovao Mujagić, i na kraju se susret okončao onako kako je i počeo, neriješeno bez pogodaka.

Ovom podjelom bodova Jedinstvo je ostalo u donjem dijelu prvenstvene tabele, gdje je, shodno remiju ostao i BFK Simm-Bau.

Današnji rezultati sedmog kola Prve lige FBiH:

Tabela nakon nepotpunog sedmog kola Prve lige FBiH:

- Poruke naših sponzora -

- Advertisement -

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.